ЗБОГ ВЕЛИКОГ БРОЈА ВАШИХ ЗАХТЕВА ДА СЕ ОРГАНИЗУЈЕМО И ОФОРМИМО "ОН ЛАЈН" ПОТПИСИВАЊЕ ПЕТИЦИЈЕ И ИЗ НЕМОГУЋНОСТИ ДА СТИГНЕМО У СВАКИ ГРАД И ДО СВАКОГ ОД ВАС КОЈИ БИ СТЕ ПОДРЖАЛИ НАШУ БОРБУ. ОМОГУЋИЛИ СМО ВАМ ОВОМ ПЛАТФОРМОМ ДА ИЗ ВАШЕ ДНЕВНЕ СОБЕ МОЖЕТЕ ДАТИ ЛИЧНУ ПОДРШКУ У БОРБИ ЗА УКИДАЊЕ „ПРИВАТНИХ“ ЈАВНИХ ИЗВРШИТЕЉА ( УНЕСИТЕ ТРАЖЕНЕ ПОДАТКЕ А МИ ЋЕМО ДОЋИ КОД ВАС)


ОВО ЈЕ ПОЗИВ СВИМ ГРАЂАНИМА ДА НАМ СЕ ПРИДРУЖЕ И ДА ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ПРИСИЛИМО ВЛАСТ ОВЕ ДРЖАВЕ И УКИНЕМО ДРЖАВНУ БАНДУ "ПРИВАТНЕ-ЈАВНЕ ИЗВРШИТЕЉЕ"

Устав је ЈАСАН и каже да се део судских овлашћења НЕ МОЖЕ пренети чак ни на други ДРЖАВНИ орган, власт та овлашћења преноси на ПРИВАТНА лица, која да би довели народ у заблуду (и створили правну конфузију), назива их правно не постојећим називом ЈАВНИ извршитељи!!!! Такође исти је случај и са преносом одређеног дела судских овлашћења (овера потписа, овера уговора, оставински поступак…) на другу групу приватника (такође правно непостојећих) тзв. ЈАВНИХ бележника!!!!

РБИЈА СЕ У ЗАДЊИХ 20 ГОДИНА ТОРТУРЕ ПОКАЗАЛА КАО ЗАВИДНО ТЛО ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ И ММФ а ЗА РАЗНЕ МУТЉАВИНЕ . ЗАТО ЈЕ УПРАВО И МОГУЋЕ, ДА СЕ ОВДЕ У ЗЕМЉИ КОНТИНУИРАНОГ ОСИРОМАШИВАЊА НАРОДА СА УСПЕХОМ ПРИМЕЊУЈЕ ЗАКОН КОЈИМ ГРАЂАНЕ ВОДИ У СУНОВРАТ И ДОВЕДИ НА НИВО "ПРОСИЈАЧКОГ ШТАПА". ЗА 5 ГОДИНА ОД КАДА ЈЕ ЗИО ЗАКОН НА СНАЗИ , СА ДОПУНОМ И ПРОШИРЕНИМ ОВЛАШЋЕЊИМА ОД ЈУЛА.2016 ГОД. НА УДАРУ ИЗВРШИТЕЉА НАШЛО СЕ ВИШЕ 2 МИЛИОНА ГРАЂАНА СРБИЈЕ . ОВАЈ ЗАКОН ПРЕДВИЂА ЕКСТРЕМНА ОВЛАШЋЕЊА ИЗВРШИТЕЉИМА, КОЈИ САДА МОГУ НЕ САМО ДА СПРОВОДЕ ИЗВРШЕЊА ВЕЋ И ДА ДОНОСЕ РЕШЕЊА О ИЗВРШЕЊУ. ШТО У СКЛАДУ СА УСТАВОМ ЈЕ ИСКЉУЧИВО У НАДЛЕЖНОСТИ СУДА. ДАТА СУ ИМ ОВЛАШЂЕЊА ЗОИ ЗАКОНОМ ГДЕ СУ ИСКЉУЧИВО НАДЛЕЖНИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗВРШЕЊА ГДЕ СУ ПОВЕРИЛАЦ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ . ДОК У СЛУЧАЈЕВИМА ГДЕ ЈЕ ПОВЕРИЛАЦ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ А ДУЖНИК ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ИЛИ ПРИВАТНА ПРАВНА ЛИЦА, ТУ ИМ НИСУ ДАТЕ НАДЛЕЖНОСТИ ТИМ ЗАКОНОМ. ТАКО ДА ЈЕ ГРАЂАНИН ЛИШЕН ПРАВА, УКОЛИКО МУ ПОСЛОДАВАЦ ОСТАНЕ ДУЖАН ПЛАТУ ДА АНГАЖУЈЕ ИСТОГ ТОГ ПРИВАТНОГ ИЗВРШИТЕЉА.

Професија приватних извршитеља у Србији АКТИВНО живи од 2012. године. Према извештају о раду који подносе на крају сваке године, извршитељи су за 2012. и 2019. годину примили нешто више од 3.000.000 комуналних предмета и око 1.500.000 на основу извршне исправе ,односно судске пресуде.
Услуге приватних извршитеља до сада су потражила градска и општинска предузећа која се баве наплатом комуналних услуга, паркинг-сервиси, електродистрибуције и мобилни оператери.
Због дугова за струју извршитељи ће закуцати на 2.000.000 адреса, јер је толико налога за принудну наплату од почетка издала Електропривреда Србије (ЕПС)
Веома чест проблем јесте случај да извршитељи доносе решења о пленидби дела плате на основу застарелих потраживања, на пример, Инфостана и Паркинг сервиса, која иначе застаревају за годину дана.
Грађани приватне извршитеље доживљавају као "утериваче дугова", који наплату дуга могу вршити и на покретној и на непокретној имовини дужника.
Према Закону о извршењу и обезбеђењу, који регулише рад и поступање извршитеља, приватни извршитељи су предузетници и независни су од судства.

ДО САДА НАМ СЕ ОБРАТИЛО ПРЕКО 40 000 ГРАЂАНА КОЈИ СУ ДАЛИ ЖИВОМ ЗИДУ-НАРОДНОЈ ЈАКОЈ СРБИЈИ АПСОЛУТНУ ПОДРШКУ , КОЈА ЈЕ ПОКРЕНУЛА ЗВАНИЧНИ ЗАХТЕВ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ ЗА ЗАБРАНУ РАДА ПРИВАТНИХ ИЗВРШИТЕЉА. ПРОТИВУСТАВНОМ ДОНЕШЕНОМ ЗАКОНУ О ЗОИ КОЈИ ПРЕДВИЂА ОВЛАШЋЕЊА ИЗВРШИТЕЉИМА ,КОЈИ САДА МОГУ ,НЕ САМО ДА СПРОВОДЕ ИЗВРШЕЊА ВЕЋ И ДА ДОНОСЕ РЕШЕЊА О ИЗВРШЕЊУ. ШТО У СКЛАДУ СА УСТАВОМ ЈЕ ИСКЉУЧИВО У НАДЛЕЖНОСТИ СУДА. ДАТА СУ ИМ ОВЛАШЂЕЊА ЗОИ ЗАКОНОМ ГДЕ СУ ИСКЉУЧИВО НАДЛЕЖНИ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗВРШЕЊА ГДЕ СУ ПОВЕРИЛАЦ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ .

ДОК У СЛУЧАЈЕВИМА ГДЕ ЈЕ ПОВЕРИЛАЦ ФИЗИЧКО ЛИЦЕ А ДУЖНИК ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ИЛИ ПРИВАТНА ПРАВНА ЛИЦА ,ТУ ИМ НИСУ НАМЕРНО ДАТЕ НАДЛЕЖНОСТИ ТИМ ЗАКОНОМ.
ТАКО ДА ЈЕ ГРАЂАНИН ЛИШЕН ПРАВА, УКОЛИКО МУ ПОСЛОДАВАЦ ОСТАНЕ ДУЖАН ДОХОДАК ДА АНГАЖУЈЕ ИСТОГ ТОГ ПРИВАТНОГ ИЗВРШИТЕЉА.


И ПОЗИВАМО СВЕ ГРАЂАНЕ ДА НАМ СЕ ПРИКЉУЧЕ У :
1.ПОТПИСИВАЊУ ПЕТИЦИЈЕ ПОД НАЗИВОМ ( ЖИВИ ЗИД)
2. ТУЖБА ИСТАВНОМ СУДУ ЗА ПРОТИВУСТАВАН ЗАКОН ЗОИ
3. ОРГАНИЗОВАЊА ИЗЛАСКА НА УЛИЦЕ У ОДБРАНИ ЉУДСКИХ И СОЦИЈАЛНИХ ПРАВА НАШИХ ГРАЂАНА
4. ТУЖБА СУДУ ЗА ЉУДСКА ПРАВА У СТРАЗБУРУ ЗА КРШЕЊЕ УСТАВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

све информације на емаил <<<< jakasrbija.info@gmail.com >>> .

Позивамо Вас да дођете у наше просторије у Београду, Булевар деспота Стефана 105 (бивша 29. новембра) од пон-петак од 12'-18 час, ако сте у могућности. Да се организујемо детаљније и представимо како то доликује .

Изузетно је потребно да се укључите у уједињењу и заједничким снагама издејствујемо забрану рада мафији која нас пљачка.
НЕ ДОЗВОЛИМО ДА СЕ МАФИЈАШКИ ЗАКОНИ А ПРОТИВУСТАВНИ ПРИМЕЊУЈУ НА ОБИЧНЕ ГРАЂАНЕ И ЧЛАНОВЕ "ПОГРЕШНЕ" СТРАНКЕ

Обавестили смо службено све електронске и штампане медије.
Да је покренут званична АКЦИЈА и поднет захтев за укидање Приватних (јавних) извршитеља . Послали све документе и урадили кратку изјаву шта заступамо и за шта се боримо .
МЕДИЈИ НАС ИГНОРИШУ А НЕКИ СУ САМО СТИДЉИВО ПОМЕНУЛИ... ОСТАЛИ НИСУ ПРЕНЕЛИ ТУ ВЕСТ. ЧАК И КАДА СУ САЗНАЛИ ДА ЈЕ ВЕЛИКИ ДЕО НАРОДА СТАО УЗ НАС У БОРБИ ЗА НАРОДНА И ГРАЂАНСКА ПРАВА ЗАГАРНТОВАНА УСТАВОМ СРБИЈЕ.
И АКО СУ СВЕСНИ БИТНОСТИ ЗАШТИТЕ ГРАЂАНСКИХ ПРАВА

МИ ЋЕМО ИСТРАЈАТИ И БЕЗ ЊИХ ,ЈЕР ВЕСТ КОЈА СЕ ШИРИ ОД "УСТА ДО УСТА" МНОГО ЈЕ ЗНАЧАЈНИЈА И ОПАСНИЈА ,НЕГО ШТО ОНИ ТО МОГУ ЗАМИСЛИТИ.

МИ ДОЛАЗИМО СИГУРНО.

С поштовањем

Народна Јака Србија

Председник

Игор Д. Јакшић

Пoгледај Документ

ПОДРЖИ И ПОТПИШИ У ИМЕ НАРОДА!

КОМЕНТАРИ ПОТПИСНИКА

Zorica: Podrska da se ukinu Javni izvrsitelji
Zorica: Podrska da se ukinu Javni izvrsitelji
Milica: Ovo su ylodela sta oni rade.Mnogo vise su duzni mnogomocniji, pa im se nista ne oduyima!!
Gordana: Podrška da se ukinu izvršitelji
Gordana: Podrška da se ukinu izvršitelji
Zoran: Bravo za ovu akciju
zoran: privatni izvrsitelji su ovlasceni pljackasi , sve terba vratiti u nadleznost suda
zoran: privatni izvrsitelji su ovlasceni pljackasi , sve terba vratiti u nadleznost suda
zoran: privatni izvrsitelji su ovlasceni pljackasi , sve terba vratiti u nadleznost suda
zoran: privatni izvrsitelji su ovlasceni pljackasi , sve terba vratiti u nadleznost suda
Погледај све коментаре